Experienta de peste 20 de ani

Vrem sa stii ca pentru noi, ca si pentru tine, sanatatea nu este o afacere, ci un mod de viata.  De ce sa ne alegi? Pentru ca in acesti 20 de ani am evoluat si nu intentionam sa ne oprim:
 • Am interactionat cu sute de mii de clienti si am aflat ce ii place fiecaruia, ce mananca, ce cauta, ce isi doreste. Apoi am implinit aceste nevoi si dorinte aducand produse pentru toate nevoile.
 • Am invatat ca in alimentatie nu poti face compromisuri, de aceea am testat mereu produse noi si am ales variantele cele mai bune pentru tine
 • Ti-am adus produse pe care le-ai cerut si nu le gaseai nicaieri si pentru toate suntem direct importatori
 • Controlam intregul flux de productie pentru a-ti pune pe masa ce este mai bun si mai sanatos din natura
 • Pastram standarde de calitate ridicate, ca sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor tale, dar preturi scazute, ca sa poti comanda oricand, chiar si inainte de ziua de salariu.
 • Alegem sa iti economisim timp: prin site-ul nostru nu doar faci comenzi online, rapid si sigur, dar afli si cele mai savuroase retete cu ingredientele cumparate.
 • Cu noi scapi de dilema : « Oare ce mai gatesc azi ? »
Produsele si preparatele noastre au un singur defect, pe care ti-l dezvaluim de la bun inceput: odata ce le-ai incercat, te obisnuiesti cu gustul sanatatii si nu vrei sa mai renunti la el.
Cu noi castigi mai mult timp decat te-ai fi gandit, pentru ca nu iti oferim numai ingredientele unei mese delicioase, ci si reteletele savuroase necesare preparararii ei.
Constanta care ne-a insotit de-a lungul timpului a fost mereu preocuparea pentru o alimentatie care sa contribuie hotarator la starea de bine a celor din jurul nostru.
Am schimbat birouri, ne-am extins in toata tara, am marit echipa, am deschis depozite si am ajuns mereu in alte si alte magazine. Nu ne-am schimbat insa bunele obiceiuri si nici viziunea.
Adevaratul nostru castig nu se masoara in bani, pentru ca este nepretuit: sanatatea ta !
 

Pret corect

Sanatatea este un bun la care oricine are dreptul si oricine ar trebui sa si-o poata permite.
De aceea la noi vei plati intotdeauna un pret corect pentru produsele pe alegi sa le pui pe masa familiei tale.
Este modul nostru de a-ti demonstra ca iti suntem alaturi si ca ne pasa.

Retur gratuit 30 de zile

Ti s-a intamplat sa stii ca ai deoparte o suma de bani, sa faci cu ea planuri de cumparaturi si, imediat ce o folosesti, sa afli ca sotul tau trebuie urgent sa schimbe bateria la masina care l-a lasat in drum? Intelegem ca uneori, din motive pe care nu le dorim si nici nu le putem prevedea, prioritatile se schimba. In aceste situatii ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa trebuiasca si sa dai explicatii.
De aceea venim in ajutor si suportam noi costurile returului de produse.
Pentru a beneficia de retur fara nici un cost suplimentar din partea ta, trebuie sa returnezi intreaga comanda in termen de 30 de zile de la primirea sa integrala, nu doar o parte din ea, iar produsele sa nu fie desfacute. Trebuie sa stii, totusi, ca anumite produse nu pot fi returnate. Gasesti mai multe detalii despre acest aspect in pagina Termeni Si Conditii
 

Transport gratuit la comenzi de 150 de lei

Oricui ii place sa primeasca ceva gratuit, un lucru sau un serviciu pentru care nu trebuie sa plateasca nimic.
O comanda de 150 de lei demonstreaza hotararea ta de a adopta si mentine un stil de viata sanatos.
Pentru asta vei primi drept recompensa nu doar starea de bine si imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi, ci si , in plus, cadou, din partea noastra, transportul GRATUIT pentru respectiva comanda. 
 

Producator si Procesator

Numaram mai mult de 20 de ani de vechime in munca in domeniul educatiei alimentare, educatie realizata prin oferta de produse de calitate, realizate cu tehnologie de ultima generaţie, protejand in acelasi timp si mediul.
SanoVita este producator si procesator certificat de autoritatile in domeniu pentru urmatoarele activitati :
 • Fabricarea produselor din cereale (extrudate, expandate, paste fainoase), a sucurilor din fructe si legume si a branzei de soia (tofu)
 • Depozitare, ambalare si comercializare produse alimentare : cereale (presate, extrudate, expansate, germeni, tarate, fainuri, gluten, amidon, paste fainoase), seminte oleaginoase, legume boabe uscate si expandate,  zahar, fructe uscate si confiate, sare.
 

Certificari ISO

Certificarea este un proces prin care o organizatie este evaluata, conform cerintelor unui anumit standard  de referinta si care are ca rezultat final obtinerea unui certificat de conformitate. Certificarea este facuta, in urma unui amplu proces, de catre organizatii nationale sau internationale de profil.
Certificarea ISO nu este  numai o obligatie a unei organizatii de a se adapta la contextele legislative si economice actuale, ci si o modalitate de a oferi clientilor sai garantii suplimentare de calitate.
Alegand sa cumpere de la o societate cu certificari ISO, consumatorii au garantia respectarii unui set de norme menite sa le protejeze interesele.
Sanovita este preocupata  in mod activ de imbunatatirea sanatatii romanilor, de aceea ne-am facut o misune din a educa oamenii in a consuma alimente sanatoase si de a-i ajuta sa isi formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calitatii vietii.
Periodic produsele noastre sunt verificate pentru urmatoarele activitati :
 •        Depozitare, ambalare si comercializare produse alimentare : cereale ( presate, extrudate, expansate, germeni, tarate, fainuri, gluten, amidon, paste fainoase), seminte oleginoase, legume boabe uscate si expandate,  zahar, fructe uscate si confiate, sare.
 •        Fabricarea produselor din cereale (extrudate, expandate, paste fainoase), a sucurilor din fructe si legume si a branzei de soia (tofu)
Certificarile pe care le-am obtinut in acest sens :
 •        Sistem de management al calitatii - ISO 9001:2008
 •        Sistem de management de mediu - ISO 14001: 2005
 •        Sistem de management pentru siguranta alimentului - ISO 22000 :2005
Produs adăugat la wishlist