Evoluăm împreună, de 25 de ani

Acum 25 de ani, când a început povestea SanoVita, oferta de produse alimentare sănătoase de origine vegetală era destul de limitată. Astăzi, este ceva obișnuit să mâncăm cereale la micul dejun, să adăugăm nuci și semințe în salate sau să alegem pastele integrale. Oamenii sunt mai atenți la etichetele produselor înainte de a le cumpăra, sunt mai atenți la a ține sub control consumul de zahăr și sunt mai preocupați de legătura dintre alimentație și sănătate. Este, desigur, loc de mai bine, dar sunt vizibile dorința și interesul de a trăi mai mult și mai bine. Iar noi ne propunem să fim alături de români în acest demers.

 

Pionierat

Ne place să credem că am avut o contribuție importantă la această evoluție – fiind, spre exemplu, producătorul care a lansat cerealele de tip musli în România și printre cei care au așezat la locul potrivit produsele din soia nemodificată genetic. În cei 25 de ani am îmbogățit neîncetat oferta de produse, venind mereu cu ceva nou. Iar planurile pentru viitor sunt și mai ambițioase!

 

Gamă complexă de produse

Oferim o sortimentație variată de produse vegetariene, de la cereale și musli pentru mic dejun, rondele expandate din grâu sau orez, fructe uscate și nuci, băuturi vegetale, tofu, soia, paste vegetale tartinabile sau diverse alte alimente de bază. Practic, putem asigura produse pentru pregătirea tuturor celor 3 mese principale ale zilei – preparate mai simple sau mai complexe, precum și a unor gustări sănătoase.

An de an ne-am îmbunătățit portofoliul și ne propunem ca și în continuare să aducem pe piață produse inovatoare, gustoase și cu beneficii pentru sănătate, care să fie ușor de integrat în viața cotidiană.

 

Inovație

Ne dorim să aducem permanent pe mesele românilor produse vegetariene inovatoare.Fie că este vorba despre produse noi, cu multiple beneficii pentru sănătate, despre gusturi mai diverse sau de formate mai accesibile. Ne place, totodată, și să creăm produse unice. Exemplul cel mai grăitor este reprezentat de pastele vegetale tartinabile din bob și linte (linte roşie: clasic, ardei roşu sau ardei picant sau bob – cu roşii şi ceapă, cu ardei şi tarhon), care în 2017 au fost premiate cu Aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. Produsele au fost realizate în colaborare cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, fiind supuse rigorilor și standardelor de calitate științifice. Și vom continua să creăm și să inovăm!

 

Facilități moderne de producție

Avem două centre moderne de producție în județul Vâlcea, unde sunt respectate standardele internaționale de mediu, calitate și siguranță a alimentelor. 

Printre furnizorii noștri, care ne sunt parteneri pentru asigurarea materiei prime, se regăsesc firme de prestigiu din Europa, Asia și Australia, însă colaborăm, desigur, și cu producători din România.

Distribuție în toată țara

Produsele noastre se găsesc în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor naturiste din toată țara, precum și în magazinele de proximitate. Zi de zi ne străduim să îmbunătățim prezența produselor noastre în punctele de vânzare, obiectivul nostru fiind să fim cât mai aproape de consumatorii noștri. De asemenea, oferta noastră completă SanoVita este disponibilă în magazinul online.

 

Zi de zi, mai bine

Suntem alături de cei care își doresc să își îmbunătățească stilul de viață și, implicit, dieta alimentară și le punem la dispoziție informații bine documentate despre alimentație, sfaturi de la specialiști, rețete de la maeștri bucătari sau chiar de la alte persoane cu interese similare, care doresc să împărtășească idei interesante și utile din viața lor. Pas cu pas, prin mici schimbări zilnice, se pot crea rutine sănătoase care să ne aducă echilibrul dorit.

 

Produs adăugat la wishlist