FULGI DE PORUMB BRUGGEN 500 G
 

Fulgii de porumb sunt crocanți, delicioși și gustoși. Sunt un dejun rapid alături de o băutură vegetală, iaurt sau suc de fructe și se pot consuma și ca gustare între mese, oferind energie. Consumul regulat al fulgilor de porumb, datorită conținutului de fibre, pot îmbunătăți profilul lipidic, îmbunătățind integritatea mucoasei intestinale prin dezvoltarea microbiotei intestinale, scad riscul cardiovascular și cresc rezistența organismului la infecții prin întărirea sistemului imunitar. Aceștia conțin vitamine (B6, E), minerale (mangan, fier, cupru, fosfor, seleniu, zinc) și fibre alimentare. Sortimentul de fulgi de porumb Bruggen se deosebesc de alți fulgi prin textura deosebită și culoarea arămie. Bruggen fiind marcă înregistrată în Germania de peste un secol, cu experiență și dezvoltate în rețete de cereale pentru micul dejun sunt recunoscuți și prin calitatea înaltă.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
1600 kJ/ 377 kcal
Grasimi
1.10 g
din care acizi grasi saturati
0.20 g
Glucide
83.5 g
din care zaharuri
4.40 g
Fibre
2.60 g
Proteine
7.10 g
Sare
2.10 g
Fier
6 mg (43% VNR)
Zinc
1.6 mg (16% VNR)
VNR
valoarea nutrițională de referință

Griș de  porumb (93%) (Origine UE), zahăr, sare, malț de orz, emulsificator - lecitină din soia.



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
07 May 2021 (FULGI DE PORUMB BRUGGEN 500 G) :

Very good

(1/5
15 Sep 2020 (FULGI DE PORUMB BRUGGEN 500 G) :

Vă rog să mă lămuriți:cum de au eticheta \"fără gluten\", însă conțin malț de orz. Unde e trecut greșit?

Este posibil sa nu fie nimic gresit, doamna Roxana. Desi e adevarat ca orz-ul contine gluten, normele etichetarii "fara gluten" spun ca un produs ce contine mai putin de 20 mg / Kg, poate fi etichetat ca si produs "fara gluten".
Produs adăugat la wishlist