JELEURI PENTRU SCĂDERE ÎN GREUTATE,...
JELEURI PENTRU SCĂDERE ÎN GREUTATE,...
JELEURI PENTRU SCĂDERE ÎN GREUTATE, 36 BUC
JELEURI PENTRU SCĂDERE ÎN GREUTATE, 36 BUC
 

Când decizi să-ți schimbi stilul de viață, îți dorești ca rezultatele să apară cât mai repede. Formula inovatoare cu Glucomannan a jeleurilor nutritive Weight Loss contribuie la scăderea în greutate*,  în condițiile unei diete hipocalorice, te ajută să reduci cantitatea de alimente consumate, prin inducerea stării de sațietate și să menții concentrațiile normale de colesterol din sânge.** Accelerează schimbările pozitive din viața ta cu un supliment alimentar sănătos și delicios, fără zahăr, cu aromă de căpșuni.

 

*3 g de Glucomannan

**pentru o doză zilnică de 4g de Glucomannan

 

Mod de administrare

Adulți: 6 jeleuri pe zi (3g de Glucomannan), în doze de 2 jeleuri de trei ori pe zi, împreuna cu 1-2 pahare de apă, înainte de mese. Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea substanței în stomac și evitarea riscului de sufocare.

Ambalajul conține 36 de jeleuri.

Sirop de maltitol (îndulcitor), Glucomannan extras din rădăcini de Konjac (Amorphophallus konjac), Gelatină (agent gelatinizant), Acid citric monohidrat (acidifiant), Aromă naturală de căpșune (potențiator de aromă), Ulei vegetal (cocos) și Ceară de carnauba (agenți antiaglomeranți), Antociani și Carmin (coloranți)

Ingrediente

Per 6 jeleuri (DZR)

Glucomannan extras din Konjac

3 g



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist