• Pachet
PACHET PASTĂ VEGETALĂ TARTINABILĂ
 

Nu rata pachetul cu paste tartinabile bogate în proteine, vitamine din complexul B și fibre vegetale. Nu conțin conservanți, potențiatori de gust sintetici sau coloranți artificiali.

Pasta tartinabilă de mazăre galbenă nu conține coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită sau rondele de orez.

Pasta din bob poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pe felii de pâine prăjită. Reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete.

Pasta tartinabilă din linte este bogată în proteine de calitate înaltă, datorită lintei atent selecționate. Este bogată în fibre vegetale cu rol important în tractul digestiv și nu conține alergeni. Este o sursă naturală de folați, mangan și polifenoli cu rol antioxidant.

Acest pachet conține:

Pentru ingrediente și declarațiile nutriționale accesează paginile fiecărui produs în parte.Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist