Categorie: Suplimente alimentare, jeleuri si acadele


Întotdeauna există o cale mai bună care ne face bine. Tot ce te nemulțumește are valoare pentru noi pentru că ne indică modul în care te putem ajuta. Produsele noastre sunt mai mult decât suplimente alimentare. Sunt mai mult decât vehicule prin care corpul tău primește nutrienții de care are nevoie sau care îi lipsesc. Sunt un mod atât de plăcut prin care ai grijă de tine și ai tăi. 

Să recunoaștem – pastilele care ne fac bine sunt neplăcute, sunt greu de înghițit și pentru adulți și pentru copii și au un gust respingător. E greu să te ții de ele, chiar și când “trebuie”. Iar ce e bun, atât de bun, nu face bine. De aceea jeleurile și acadelele noastre vin mereu în formule cu arome naturale delicioase, nu au zahăr și sunt vegane - lipsite de orice ingredient de origine animala. Sunt curate și un mod atât de plăcut și prietenos de administrat. Un răsfăț delicios, dar serios!

Deși ne amintesc de copilărie, jeleurile și acadelele SanoVita Wellness sunt pentru adulți și copii deopotrivă. Ele concentrează complexe de vitamine, minerale, extracte de plante și bacterii bune în formulări care adresează nevoile pe care le ai. De conținutul lor se bucură corpul tău, de forma lor te bucuri tu.  

Filtreaza

Produs adăugat la wishlist