• -20%
TOFUPLUS NATUR 200G
 

Fără nici un adaos de sare, tofu natur reprezintă cea mai potrivită opțiune pentru aceia care doresc să evite sarea în alimentație sau să folosească tofu ca bază pentru cremele dulci din torturi și prăjituri sau pateuri deosebite.

Tofu este o alegere ideală pentru înlocuirea brânzei de origine animală, datorită compoziției nutritive valoroase cât și gustului simplu. Se poate servi cu salate, la aperitive sau în senvișuri. Obținut din băutură de soia proaspată și procesată asemanator laptelui, tofu se face remarcat prin conținutul ridicat de proteină vegetală, calciu și vitamina K.

Poate fi consumat ca atare sau în preparate culinare și este recomandat veganilor, sportivilor sau oricărei persoane ce dorește o alimentație cât mai variată.

Produsul poate fi comandat online doar în perioada rece a anului din cauza imposibilității transportului la temperatura optimă în restul anului. Vom avea de asemenea disponibil un document cu magazinele partenere de unde puteți achizitiona Tofu, din întreaga țară.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
580 kj/ 140 kcal
Grasimi
9 g
din care acizi grasi saturati
2.5 g
Glucide
1.60 g
din care zaharuri
1.40 g
Fibre
0 g
Proteine
13 g
Sare
0 g

 Soia boabe, apă, clorură de magneziu (coagulant).Recenziile utilizatorilor

Nicio recenzie

Alte produse din aceeasi categorie:

Produse recomandate

Produs adăugat la wishlist