Acasă 21 de zile cu SanoVita Provocarea 21 de zile cu SanoVita

Provocarea 21 de zile cu SanoVita

3
Provocarea 21 de zile cu SanoVita

După cum bine știi deja, noi, echipa SanoVita, suntem aici pas cu pas pentru a te ghida și pentru a te inspira la început de drum sau când ai deja ai un stil de viață sănătos.

Ne-am gândit la ceva ce credem că îți va plăcea și – în același timp – ceva ce îți va oferi motivația necesară pentru începe anul într-o notă mai fresh.

Despre ce este vorba?

Vei primi în newsletter meniuri plant-based diversificate, sănătoase și mega savuroase, și vei (re)descoperi cât de bun poate fi și acest gen de mâncare! 

Nu te vei plictisi, fiindcă vei avea de preparat rețete simple și pline de arome, pe care cu siguranță vei dori să le repeți și după terminarea acestei provocări de 21 de zile. 

Stai fără grijă! Îți punem la dispoziție toți pașii de care ai nevoie pentru a-ți fi cât mai clar cum să le prepari, dar și lista de ingrediente și timpul alocat fiecărei rețete. 

În plus, 3 oameni minunați, 2 chefi vegani și un trainer în nutriție, ne vor fi alături și ne vor surprinde cu meniuri plant-based semnate chiar de ei.

Pe cine vom avea alături?

Raluca Nicolae – sau Naturawl – va fi parte din proiectul nostru și ne va pregăti unul dintre meniurile zilnice, semnat de ea. 

Iubește viața și tot ce o înconjoară, trăiește frumos și cât mai natural posibil. 

Este pasionată de bucătăria vegană, fiind chiar chef vegan prin diferite părți ale lumii. Așadar, rețetele propuse de ea sigur te vor surprinde plăcut!

 

Daniel Pop – sau The Colors of Cooking – ne va încânta cu preparatele lui speciale. De ce spunem speciale? Pentru că este un om dedicat și pasionat de bucătăria plant-based, fiind chef vegan cu experiență. 

Îi place să ne bucure cu dish-urile create de el, dish-uri care arată absolut senzațional, și nu ai cum să ne contrazici! 😀

 

 

Ne bucurăm să o avem alături de noi în această călătorie (și nu numai) pe Raluca Felea

Cu peste 25 de ani de experiență ca trainer în nutriție, suntem siguri că meniul creat de ea nu doar că va fi delicios, dar va fi și cu multe beneficii pentru sănătate.

 

 

 

De ce 21 de zile? 

Cu toții ne dorim să ne creăm obiceiuri bune, fie că este vorba de activitatea profesională, de hobby-urile noastre sau de viața personală. O metodă foarte cunoscută și foarte practică ce te ajută să îți creezi obiceiuri este „regula 21/90″. 

Dacă te implici în atingerea unui obiectiv personal sau profesional timp de 21 de zile consecutive, ar trebui să devină… un obicei. Odată ce ți-ai însușit acel obicei, continuă să îl faci timp de încă 90 de zile. 

Dacă reușești, obiceiul se transformă într-o schimbare permanentă a stilului de viață.

Cum decurge totul?

Îți vom trimite un newsletter ce va conține 3 meniuri complete pentru 3 zile cu rețete gândite special pentru această provocare. 

Newsletterul va avea lista de cumpărături necesare fiecărei rețete care se va putea găsi pe blogul nostru. 

Campania va conține în total 7 newslettere a câte 3 meniuri fiecare. Am gândit totul astfel încât să ai timp să îți pregătești cumpărăturile. Îți vom trimite fiecare newsletter cu câteva zile înainte pentru cele 3 zile din provocare. Spre exemplu, pentru zilele 18, 19 și 20 ianuarie vei primi un newsletter în data de 16 ianuarie.  

Totul va fi pregătit, astfel încât să îți fie foarte ușor să faci parte din această călătorie!

Hai și tu în călătoria 21 de zile cu SanoVita!

Înscrie-te aici la provocarea noastră și lasă-ne să te surprindem!

Articolul precedent Ce este postul intermitent? Beneficii, riscuri și cum se ține în mod corect
Articolul următor Budincă de ciocolată cu chia
Sabina Constantinescu este o tânără pasionată de nutriție, wellness și sănătatea generală. Este mereu la curent cu toate noutățle din domeniu, informații pe care le împărtășește cu cititorii SanoVita pe blog, în newsletter și pe paginile de social media. Crede cu tărie că alimentația este și medicament, și poate fi folosită pentru a preveni sau ameliora afecțiuni și a avea o sănătate de invidiat. Când nu se documentează sau scrie, pe Sabina o vei găsi și în bucătărie, unde îi place să experimenteze cu tehnici de gătire și combinații de ingrediente vegetale pentru a obține rețete plant-based echilibrate, delicioase și pline de nutrienți. Pe Sabina o motivează gândul că ceea ce creează aduce un strop de sănătate în farfuriile celor ce o citesc. Fire caldă și prietenoasă, ea este și prima care îți va sări în ajutor cu răspunsuri atunci când ne scrii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.