Livrare si plată

  • Pentru comenzile care depășesc suma de 150 de lei, transportul este gratuit.
  • Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 150 de lei, costul transportului se calculează automat în funcție de parametrii curierului (adresa de livrare, greutatea coletului, etc).
  • Produsele și serviciile oferite pe site sunt disponibile național. Preţul produselor afișat pe site este în lei (RON), are TVA inclus și nu include taxa de transport și ramburs. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalitati de plată:

  • Ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
  • Online cu card bancar. Acceptăm la plată urmatoarele tipuri de card: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Platile sunt procesate prin EuroPayement Services SRL, www.euplatesc.ro.
  • Transfer bancar în contul RO33 RZBR 0000 0600 2284 7761 deschis la  Raiffeisen Bank SA - Bucuresti. Vă rugăm să menționați numărul comenzii pe ordinul de plată.
Termenul de livrare al produselor comandate pe site se încadrează între 24-48 ore (în zilele lucrătoare) din momentul expedierii coletului. În perioadele aglomerate acest termen se poate prelungi.
Transportul este efectuat cu firma de curierat rapid Fan Courier si/sau Cargus.
Prețul  de transport se calculează in funcție de parametrii curierului. Taxa de transport va fi platită odată cu contravaloarea comenzii, prin modalitațile de plată menționate mai sus: ramburs, online cu card bancar sau transfer bancar.
În cazul in care clientul solicită redirecționarea coletului accesând link-ul de la curier, acesta își asumă costurile suplimentare (dacă va fi cazul). Pentru a evita aceste costuri suplimentare, recomandăm contactarea departamentului nostru de Suport Clienți pentru redirecționarea coletului, urmand să solicite curierului schimbarea destinatiei.
S.C. Sano Vita S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate curierului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.
S.C. Sano Vita S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. Sano Vita S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs se epuizează din oferta curentă. În acest caz S.C. Sano Vita S.R.L. va informa clientul asupra situației create.
Produs adăugat la wishlist