Acasă Rețete Bauturi Bautura Energy cu germeni de grau

Bautura Energy cu germeni de grau

0
Bautura Energy cu germeni de grau

Bautura Energy cu germeni de grau contine tot ce ti-ai putea dori intr-un moment in care te simti lipsit de energie sau ai pofta de ceva bun…sau amandoua. Curmalele ii ofera dulceata preparatului tau, fructele isi aduc contributia de vitamine pentru doza zilnica recomandata, iar germenii de grau completeaza tabloul unei bauturi sanatoase cu fibre si minerale. Nu dureaza mai mult de 5 minute sa o prepari si inca mai putin de atat sa o bei, atat este de gustoasa!

TIMP PREPARARE 5 minute

PORTII 2

TIP RETETA Bautura

DIFICULTATE Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente reteta Bautura Energy cu germeni de grau

Vrei sa pregatesti reteta? Cumpara produsele!

Bautura instant din soia

Curmale fara samburi

Mod de preparare:

  • Se pun fructele taiate cubulete in blender, impreuna cu germenii de grau si jumatate de cana de apa pentru inceput.
  • Se mixeaza amestecul, apoi se completeaza cu apa pana cand se obtine consistenta dorita.

Observatii:

  • Pentru a consuma aceasta bautura pe timp de vara, fie pui ingredientele reci, de la frigider, fie o servesti cu cuburi de gheata.
  • Desi banana mai coapta are mai multe calorii, ea este indicata in aceasta reteta pentru a aduce un plus de dulceata bauturii Energy.
  • Curata putin grapefruitul de pielita alba inainte de a-l pune in blender, dat fiind ca aceasta poate fi amara. Totusi, ea nu trebui indepartata in totalitate, intrucat este foarte sanatoasa.
  • Daca iti plac racoritoarele ceva mai acrisoare sau vrei sa intensifici efectele benefice ale grapefruitului asupra pancreasului, tubului digestiv si metabolismului, renunta la adaugarea mierii in bautura ta. 

     

Stiai ca?

  • Un grape­fruit de aproximativ 200 de grame asigura, pentru o persoana, necesarul de vitamina C pentru o zi intreaga si pana la un sfert din necesarul de vitamina A.
  • Te intrebi cum se scrie corect: grepfrut sau grapefruit? Daca ai intalnit mai multe forme de scriere/pronuntie ale acestui cuvant, trebuie sa stii ca sunt corecte si acceptate de limba romana atat grepfrut, cat si grapefruit sau grep. Gresite sunt formele: gref, grefruit sau grefrut.
  • Exista o celebra cura de slabire cu grapefruit? Ea a facut furori in America anilor ’80, unde, in perioada respectiva, s-au inregistrat vanzari record ale fructului, mai mari decat cele de castraveti sau rosii. Desi a fost gandita, la inceput, ca regim de slabire, dieta cu grapefruit actioneaza pe multiple planuri: reducerea greutatii, detoxifiere, reglare a glicemiei, reducerea colesterolului.
  • Germenii de grau reprezinta pentru organismul tau o importanta sursa de acizi grasi omega 3. Acizii grasi omega 3 te ajuta la scaderea colesterolului, reduc inflamatiile, iti imbunatatesc atat starea fizica generala, cat si starea psihica.
  • Vitamina E continuta de germenii de grau protejeaza celulele cerebrale, sprijina normalizarea glicemiei si detoxifiaza ficatul.
  • Pentru a putea produce 1 kg de miere, o singura albina ar trebui sa faca aproximativ 40.000 de zboruri, adica o distanta care echivaleaza cu ocolul globului pamantesc? Singurul lucru care o impiedica sa realizeze acest lucru este durata prea scurta de viata a insectei ajunsa un adevarat simbol al harniciei.
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Bautura Energy cu germeni de grau
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 66 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.