Acasă Retete Aperitive Pasta de tofu cu migdale si mustar – reteta video

Pasta de tofu cu migdale si mustar – reteta video

0
Pasta de tofu cu migdale si mustar – reteta video

Pasta de tofu cu migdale si mustarPasta de tofu cu migdale si mustar se pregateste in 5 minute si este extrem de aromata si sanatoasa. Aceasta pasta este o alternativa foarte buna la humus, care poate fi servita dimineata, pe paine de casa integrala prajita sau pe bucati de lipii de casa cu susan, de exemplu. Pasta tartinabila de tofu cu migdale si mustar poate fi pregatita si la sarbatori si zilele speciale, unde va trona cu succes pe masa insinsa a familiei, oferind invitatilor tai ocazia sa incerce un aperitiv deosebit.

TIMP PREPARARE   5 minute

PORTII  12

TIP RETETA   Aperitiv/Mic dejun/Gustare

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Pasta de tofu cu migdale si mustar

  Mod de preparare reteta Pasta de tofu cu migdale si mustar

  • Pentru a pregati aceasta pasta de tofu cu migdale si mustar, incepe prin a marunti la blender sau la robotul de bucatarie migdalele, pentru a obtine faina de migdale necesara in reteta.
  • Taie branza tofu natur in cubulete si ceapa in felii, apoi adauga toate ingredientele intr-un blender vertical si mixeaza-le, pentru a le marunti uniform.
  • Adauga cantitatea de apa mentionata mai sus si continua mixarea, pana transformi continutul blenderului intr-o pasta omogena.
  • Serveste pasta de tofu cu migdale si mustar imediat, decorata cu fulgi de migdale, pe felii de paine integrala prajita sau lipie.

  Observatii reteta Pasta de tofu cu migdale si mustar

  Stiai ca?

  • Mustarul este un condiment obtinut din semintele plantei de mustar (mustar alb/galben – Sinapis alba, care creste in Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Europa mediteraneeana; mustar brun/indian – Brassica juncea, care creste in India, Canada, Marea Britanie, Danemarca si SUA; mustar negru – Brassica nigra¸ care creste in Argentina, Chile, SUA si unele tari europene) zdrobite si amestecate cu apa, otet, zeama de lamaie sau alte lichide, sare si alte condimente?
  • Mustarul are numeroase beneficii pentru sanatatea umana: de la aportul de fier, care lupta cu anemia (1 lingura de mustar contine 6% din doza zilnica recomandata), la cel de seleniu (1 lingura de mustar contine 21% din doza zilnica recomandata), alt mineral important pentru organsimul nostru, care intareste oasele, dintii, parul si unghiile, fiind un antioxidant puternic in lupta cu radicalii liberi? In plus, consumul de mustar te poate ajuta sa dormi mai bine, gratie magneziului (mineral care este direct legat de imbunatatirea calitatii, duratei si linistii somnului) si a faptului ca regleaza metabolismul, reducand insomniile.
  • Migdala fac parte din familia Rosaceae si este numita adeseori „regina familiei trandafirilor”?
  • Migdalii au nevoie de veri foarte calde si ierni reci pentru a creste, fiind 100% dependenti de albine pentru polenizare si productia de migdale?
  • Migdalele verzi pot fi puse la murat si sunt considerate de multe personae a fi o delicatesa?
  • Studiile arata ca, daca mananci migdale in mijlocul diminetii, iti poti modera glicemia de-a lungul intregii zile?

Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit, aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde adaugam periodic filmulete interesante, cu retete simple, pentru tine.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Pasta de tofu cu migdale si mustar - reteta video
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 46 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.