21 de zile cu SanoVitaPaste cu pesto din semințe de cânepă

Paste cu pesto din semințe de cânepă

Frunzele proaspete de busuioc oferă o prospețime intensă, iar semințele de cânepă adaugă o textură ușor crocantă și un aport valoros de proteine și acizi grași esențiali. Acest pesto este alegerea ideală pentru a transforma un bol de paste penne într-o masă savuroasă, rapidă și plină de beneficii pentru sănătate.

 

 

TIMP PREPARARE  15 min  

PORTII 2

TIP RETETA   Prânz/Cină

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZA RETETA


Ingrediente:

25 g Busuioc proaspăt

20 g Semințe de cânepă

15 g Fulgi de drojdie inactivă uscată

30 ml Ulei de măsline

1-2 căței de usturoi

Sare și piper după gust

 

180g paste după preferințe (recomand penne pentru această rețetă)

 

Opțional: rade parmezan pe deasupra

 

Mod de preparare:

  1. Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Pune în blender restul ingredientelor și pulsează până la omogenizare. Potrivește condimentele după bunul plac.
  3. După ce pastele s-au fiert, toarnă-le peste sosul pesto.

 

Poți păstra la frigider pastele până la 3-4 zile, într-un recipient etanș. 

 

Poftă bună!



Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Paste cu pesto din semințe de cânepă
Autor
Publicat la
Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)