Acasă Rețete Băuturi Smoothie de Mure – Boysenberry Smoothie

Smoothie de Mure – Boysenberry Smoothie

0
Smoothie de Mure – Boysenberry Smoothie

Este important în această perioadă să te hidratezi cât mai mult și să consumi fructe și alimente bogate în vitamine. Fructele de pădure, în special murele din orice sortiment, ar trebui să nu-ți lipsească – sunt pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. Unde să mai pui că, dacă le adaugi în diferite rețete, vei face o alegere realmente benefică pentru organismul tău. Îi mulțumim Danielei Dan pentru o nouă rețetă de smoothie fresh, ușor de preparat și foarte răcoritor!

TIMP DE PREPARARE   5 minute 

PORȚII  2

TIP REȚETĂ  Băutură

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZĂ REȚETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente:

 

Vrei să pregătești rețeta? Cumpără produsele!

Băutură vegetală de soia

Mod de preparare:

  • Pune toate ingredientele într-un blender sau folosește un blender cu picior.
  • Amestecă bine până ce conținutul devine foarte cremos.
  • Toarnă-l în paharul preferat și savurează-l.

 

Știai că?

  • Murele Boysen sunt fructe hibrid care au fost cultivate prin polenizarea încrucișată a florilor altor trei fructe de pădure: zmeură, loganberry și mure.
  • Prima băutură asemănătoare sucurilor și a smoothie-urilor a fost făcută în anii 1900, când a fost inventat frigiderul.
  • Bananele sunt gustări potrivite înainte de antrenament, deoarece conțin potasiu care ajută la menținerea funcției nervoase și musculare în timpul antrenamentelor.
  • Murele Boysen conțin Vitamina K. Această vitamină reprezintă un grup de vitamine lipsolubile, care joacă un rol vital în coagularea sângelului, în sănătatea inimii și a oaselor. De asemenea, previne rezistența la insulină și reduce riscul de diabet zaharat de tip 2.
  • Băutura vegetală de soia nu conține zahăr, în schimb gustul său delicios este îmbogățit de siropul de agave, un înlocuitor al zahărului care conține vitamine din grupul B și are un indice glicemic mai mic decât al zahărului deoarece este mai bogat în fructoză. Trebuie, însă, consumat cu moderație, ca orice alt tip de zahăr.
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Smoothie de Mure - Boysenberry Smoothie
Autor
Publicat la
Timp preparare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.