BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN COCOS 400 ML
 

Această băutură de cocos, deoarece are un conținut de minim 27% nucă de cocos, este considerată un concentrat de lapte de cocos. Aceste poate fi îndoit cu apă pentru a fi consumat ca atare, cu cereale dimineața, în componența preparatelor culinare asiatice sau în componența deserturilor, înlocuind laptele de origine animală. Are un gust natural dulce, este bogată în grăsimi și are o aromă intensă de cocos.

Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasă și stoarsă, obținându-se un lichid, numit și lapte de cocos ce conține vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, magneziu și fosfor.

Cocosul este recomandat a fi consumat pentru întărirea sistemului imunitar, scăderea riscului de apariție a  diferitelor patologii, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, contribuie la reducerea inflamației și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

Declarație nutrițională
per 100 ml produs (valori medii)
Valoare energetica
295kj/ 71 kcal
Grasimi
6.4 g
din care acizi grasi saturati
5.7 g
Glucide
3.2 g
din care zaharuri
1.8 g

apă, extract de nucă de cocos 27.3%, emulgator gumă xanthan (E415), stabilizator gumă guar (E412), regulator de aciditate acid citric E330. Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
23 Feb 2021 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN COCOS 400 ML) :

Imi place sa o beau ca atare, este un desert dulce si placut.

(3/5
15 Nov 2020 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN COCOS 400 ML) :

Nu e chiar lapte de cocos, însă e o băutura OK.

Produs adăugat la wishlist