Acasă Rețete Fel principal Chiftelute din tofu – reteta video

Chiftelute din tofu – reteta video

3
Chiftelute din tofu – reteta video

chiftelute din tofuChiftelutele din tofu sunt rumene la exterior, pufoase in interior si sanatoase absolut pe toate partile. 🙂 Pregatite din ingrediente 100% vegetale, aceste chiftelute din tofu pot fi consumate de catre persoanele care au renuntat la proteinele de origine animala, de cei care tin post sau de cei care isi doresc sa incerce ceva diferit, usor de preparat si gata in scurt timp.

Pana acum v-am oferit numai retete video care se pot prepara in cateva minute, iar aceasta reteta nu face exceptie. Practic, daca ai toate ingredientele la indemana, nu trebuie decat sa le amesteci si sa formezi cu ajutorul palmelor bilutele. Aceste operatiuni nu dureaza mai mult de zece minute in total, in rest chiftelutele tale vegetale vor sta la cuptor, iar tu poti sa asezi masa sau sa pregatesti o garnitura rapida.

Chitelute de tofu se potrivesc de minune ca fel principal sau pot fi servite invitatilor pe post de aperitiv, la ocaziile festive. Merg de minune calde sau reci si pot fi puse si in pachetelul de scoala sau cel pentru serviciu. Chiar daca nu ai renuntat la carne, atunci cand ai musafiri este o idee foarte buna sa gatesti si un preparat vegetal, pentru a fi sigura ca te adaptezi gusturilor si obiceiurilor alimentare ale tuturor, iar chiftelute de tofu reprezinta o solutie rapida si gustoasa. Credeai pana acum ca este greu sa gatesti vegan? Nicidecum, iar urmatoarea reteta video Sano Vita te va convinge pe deplin de asta!

TIMP PREPARARE   50 minute

PORTII  4

TIP RETETA   Fel Principal

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Chiftelute din tofu

  Mod de preparare reteta Chiftelute din tofu

  • Se pune tofu intr-un castron si se marunteste bine, cu ajutorul unei furculite.
  • Dupa ce l-ai maruntit, adaugi nuca macinata, sarea de himalaya, busuiocul, oregano, boiaua, usturoiul pisat si fulgii de drojdie inactiva.
  • Amesteci putin si apoi pui laptele vegetal, uleiul de cocos pentru gatit si continui sa amesteci.
  • Inglobezi fulgii de ovaz, presari pesmetul si apoi omogenizezi foarte bine compozitia.
  • Din compozitia rezultata, formezi cu palmele bilute mici pe care le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Atentie, bilutele nu trebuie sa se lipeasca una de alta.
  • Dai tava la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 40 de minute sau pana cand ai sa constati ca s-au rumenit bine chiftelutele tale din tofu.

Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde vom adauga periodic filmulete interesante cu retete simple pentru tine.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Chiftelute din tofu - reteta video
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 56 Review(s)

3 COMENTARII

  1. Buna ziua.
    Cand o sa revina tofu in stoc pentru ca urmaresc de ceva timp, dar din pacate nu apare si mi-as dori foarte mult sa incerc aceasta reteta pentru ca arata delicios?
    Multumesc.

    • Buna ziua,
      Din pacate produsele din aceasta gama nu se pot comanda online, deoarece conditiile de livrare nu sunt optime pentru aceste produse. De aceea pe site va apare „lipsa stoc”. insa puteti achizitiona aceste produse de la distribuitorii nostri sau din magazinele noastre de desfacere. Va rugam sa ne spuneti care este localitatea dumneavoastra, si astfel va vom putea da o lista cu magazinele din zona. Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.