Acasă Rețete Retete video Dressing pentru salate – reteta video

Dressing pentru salate – reteta video

0
Dressing pentru salate – reteta video

dressing pentru salateDaca o imagine valoreaza cat o suta de cuvinte, un filmulet face cat o conversatie intreaga. 🙂 Hai sa vezi ce ti-am pregatit nou in legatura cu asta. O sa iti placa!

Pentru ca multi dintre cititorii nostri ne-au scris spunandu-ne cat de utile li se par videoclipurile in care prepararea unei retete este ilustrata pas cu pas, am decis sa facem mai mult decat sa distribuim pe pagina de Facebook SanoVita filmuletele care ni s-au parut interesante. De gatit, gateam oricum, ingredientele sanatoase le aveam mereu la indemana, asa ca ne-am apucat de filmat chiar noi!

Asadar, va anuntam cu bucurie ca de azi vei gasi pe blog sectiunea de Retete video, actualizata periodic cu idei de preparate simple, dar sanatoase, gustoase si de mare efect pentru mesele familiei tale. Iata si prima dintre ele.

Cand o salata nu mai este doar o simpla salata…

Asa cum am spus-o adeseori, pentru orice produs din categoria junk-food exista si o varianta sanatoasa pe care o poti alege, fara a face rabat de la gustul bun. Cei care incearca sa slabeasca se amagesc cand comanda la restaurant sau fast-food salata, dar o insotesc cu un sos care nu doar dubleaza valoarea calorica a preparatului, dar aduce cu el si o multime de E-uri. Ca sa nu cazi si tu in aceasta capcana, iti aratam cum sa faci un dressing pentru salate usor si gustos in numai 2 minute. Ai nevoie de un banal borcan si cateva ingrediente simple.

Dressingul pentru salate este o inventia geniala a expertilor bucatari pentru a da o aroma inedita chiar si celei mai banale salate. Scopul sau este, in afara de imbogatirea gustului, bineinteles, acela de a lega componentele si de a rafina textura preparatului.

Acest dressing pentru salata are marele avantaj ca poate fi pregatit in 2 minute dimineata si luat la serviciu. Intr-o casoleta pui legumele taiate felii, udate cu putin apa ca sa se mentina fresh, iar separat dressingul, exact in borcanul in care l-ai preparat. Nu iti ramane decat ca atunci cand ti se face foame sa scurgi de apa legumele si sa adaugi dressingul: vei avea in fata o masa de pranz usoara, gustoasa si, in plus, ai sa economisesti si bani, pregatind totul de acasa in loc sa iti cumperi pranzul de la un restaurant.

Daca esti la dieta si iti supraveghezi indeaproape numarul de calorii consumate, adauga numai cateva linguri de dressing, suficient cat sa imbogateasca gustul, dar destul de putin cat sa nu incarce caloric foarte mult salata.

Ingredientele retetei le gasesti AICI. Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde vom adauga periodic filmulete interesante pentru tine.

Summary
Dressing pentru salate: gata in 2 minute, cu un borcan si cateva ingrediente simple
Title
Dressing pentru salate: gata in 2 minute, cu un borcan si cateva ingrediente simple
Articolul precedent Cum sa te feresti de viroze si raceli in sezonul rece
Articolul următor Halva din seminte de susan
Viziunea SanoVita este că, promovând hrana sănătoasă, nu doar vom asista la o îmbunătățire a sănătății românilor, ci, mai mult de atât, vom fi unul dintre factorii care participă activ la schimbarea în bine. Ne dorim să contribuim la o lume mai bună, mai conștientă de ceea ce mănâncă, de oportunitățile care există în cămara fiecăruia și să dăm idei pentru o alimentație sănătoasă și, în același timp, gustoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.