Acasă Rețete Băuturi Latte de carbune – reteta video

Latte de carbune – reteta video

0
Latte de carbune – reteta video

Latte de carbuneSigur nu ai baut niciodata latte de carbune! Este timpul sa incerci reteta noastra, care transforma laptele de migdale, mierea si scortisoara intr-o bautura unica, ale carei proprietati sunt activate de carbunele medicinal. Acest latte de carbune iti ajuta stomacul sa se simta bine la orice ora l-ai bea, datorita scortisoarei si carbunelui activ pe care le contine. Si are un gust atat de interesant incat iti garantam ca vei recomanda aceasta reteta de latte de carbune tuturor prietenilor tai!

TIMP PREPARARE   5 minute

PORTII  4

TIP RETETA   Bautura

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Latte de carbune

  Mod de preparare reteta Latte de carbune

  • Intr-o cratita, pune la incalzit tot laptele de migdale, la foc mediu.
  • Intr-un blender, toarna 300 ml de lapte de migdale cald, apoi adauga restul ingredientelor din reteta de latte de carbune (uleiul de cocos, mierea, esenta de vanilie, scortisoara si carbunele medicinal).
  • Mixeaza tot amestecul bine, pana obtii un latte de carbune cremos si omogen.
  • Completeaza cu restul de lapte de migdale cald (700 ml) si mixeaza in continuare.
  • Serveste imediat acest delicios latte de carbune!

  Observatii reteta Latte de carbune

  • Gasesti carbune medicinal (caruia i se mai spune si carbune activ) la farmacii sau in magazine naturiste, acesta fiind folosit pentru a absorbi substantele toxice, gazele sau bacteriile din organism si a le elimina pe cale naturala.

  Stiai ca?

  • Carbunele activ este folosit in curele de detoxifiere, la calmarea tusei bolnavilor de astm si la scaderea nivelului de colesterol din organism?
  • Carbunele medicinal poate fi folosit pentru a albi dintii, fiind un abraziv usor, care nu ataca smaltul dintilor? O data pe saptamana, periaza-te pe dinti cu pudra de carbune activ, apoi clateste-te cu apa, pentru a observa diferenta.
  • Scortisoara contine fibre si calciu, care contribuie la sanatatea colonului.
  • Scortisoara complimenteaza atat bauturile, cat si felurile de mancare dulci sau sarate?
  • Laptele de migdale nu are colesterol si grasimi saturate, dar este bogat in acizi grasi esentiali, care protejeaza inima?
  • Laptele de migdale are cu 65-80% mai putine calorii decat cel de vaca, deci este alegerea ideala pentru persoanele care vor sa reduca numarul de calorii consumate si kilogramele indicate de cantar? 1 cana de lapte de migdale (fara zahar adaugat) are in jur de 30-50 kcal, iar aceeasi cantitate de lapte de vaca are 146 kcal.
  • 1 cana de lapte de migdale iti ofera 20-50% din necesarul zilnic de Vitamina E, un antioxidant puternic, care combate inflamatia si stresul in organism, protejeaza pielea de efectele nocive ale soarelui, mentine creierul in forma maxima si iti ajuta oasele si ochii sa ramana sanatosi?
  • Laptele de migdale este sarac in carbohidrati si are un indice glicemic scazut, fiind o alegere perfecta pentru persoanele care sufera de diabet?
  • Laptele de migdale nu trebuie tinut la frigider si nu se strica la temperatura camerei, deci poate fi luat cu tine la birou sau in excursii?

Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit, aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde adaugam periodic filmulete interesante, cu retete simple, pentru tine.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Latte de carbune
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 50 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.