Acasă Rețete Bauturi Piña Colada cu apa de cocos fara alcool

Piña Colada cu apa de cocos fara alcool

0
Piña Colada cu apa de cocos fara alcool

Pina ColadaVrei sa te racoresti intr-o zi de vara? Incearca Piña Colada cu apa de cocos fara alcool si aromata cu ananas si menta. Ti-a ramas apa de cocos dupa ce ai pregatit o alta reteta si ti se pare ca nu ai ce sa faci cu ea? Stai linistit, nimic nu se risipeste: foloseste-o pentru o bautura delicioasa si cu beneficii deosebite pentru sanatate.

TIMP PREPARARE   5 minute

PORTII   2

TIP RETETA   Bautura

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Piña Colada cu apa de cocos

  • 1 conserva crema de cocos
  • 1 conserva ananas
  • 1 cana cuburi de gheata
  • frunze de menta, optional

Vrei sa pregatesti reteta? Cumpara produsele!

Crema de cocos

crema-vegetala-din-nuca-de-cocos-400-ml

  Mod de preparare reteta Piña Colada cu apa de cocos

  • Se tine conserva de cocos la frigider pentru cateva ore, pentru a se decanta crema, apoi se deschide atent, fără a agita produsul.
  • Se scoate crema groasa cu grija (crema se va folosi la alte retete).
  • Apa de cocos se va pune intr-un blender, impreună cu siropul din conserva de ananas, cateva dintre bucatile de ananas si cuburile de gheata.
  • Se va blenda câteva secunde, pana se va obtine o consistenta fina. Se servește cu paiul, in pahare inalte sau de cocktail.

  Observatii reteta Piña Colada cu apa de cocos

  • Apa de cocos ramane in mod normal dupa ce ai folosit crema de cocos concentrata in conserva si aceasta reteta este o modalitate minunata de a te asigura ca nu risipesti nimic si folosesti la maxim toate ingredientele de care dispui.

  Stiai ca?

  • Apa de cocos are in continutul sau o cantitate mare de electroliti, iar efectul acestora este de hidratare, mentinere a unui optim nivel al tensiunii arteriale si de reducere a stresului, inclusiv cel muscular?
  • S-a constatat ca, mentinand cu ajutorul apei de cocos hidratarea organismului, se pot reduce efectele neplacute ale migrenelor?
  • Apa de cocos are o mare popularitate si printre vedete? Gwyneth Paltrow isi mentine cu ajutorul ei silueta, consumand-o pe post de gustare intre mese, in timp ce Madonna a mers chiar mai departe de atat: pentru a avea apa de cocos la indemana, a achizitionat nici mai mult nici mai putin decat o companie care o imbuteliaza. Compania cu pricina se numeste Vita Coco, iar starul imagine al acesteia este nu mai putin celebra cantareata pop Rihanna.
  • Un pahar de 250 de ml de apa de cocos are 46 de calorii, foarte putine grasimi, 9g de carbohidrati, 2g de fibre si 2g proteine?
  • Apa de cocos reprezinta o bautura racoritoare potrivita dupa activitatea fizica intensa, intrucat nu doar hidrateaza organismul, dar iti confera in acelasi timp si energie? In plus, fata de bauturile energizante clasice, aduce organismului tau mult mai putine calorii si nici un pic de zahar.
  • Apa de cocos nu actioneaza asupra corpului doar din interior, ci si din exterior? Ea  poate intra in componenta mastilor faciale sau a lotiunilor tonice care au rolul de calmare a iritatiilor pielii, hidratare si reducere a acneei. Cea mai simpla lotiune tonica cu un important efect antibacterian poate fi preparata si de tine, acasa, combinand jumatate de pahar de apa de cocos cu o lingurita de miere. Tamponeaza-ti fata usor cu acest lichid, folosind un tampon steril si lasa-l sa actioneze timp de zece minute, dupa care clateste-te cu apa rece. Acest tratament trebuie repetat zilnic timp de cel putin 2 saptamani.
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Piña Colada
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 63 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.