Porridge cu ovăz, banane și nuci
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 5 minute
PORTII 2
TIP RETETA Mic dejun
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 50 g fulgi de ovăz fini
- 240 ml băutură de migdale
- 1/4 linguriță de scorțișoară
- 1/2 linguriță de extract de vanilie
- 1 banană (feliată)
- 30 g de caju
Mod de preparare:
- Într-o cratiță mică, la foc mediu, combină băutura de migdale cu fulgii de ovăz, scorțișoara și vanilia;
- Adu compoziția la punctul de fierbere, apoi – la foc mic – mai las-o timp de trei minute;
- Oprește focul și adaugă jumătate din banană și zdrobește-o cu o furculiță pentru a o încorpora;
- Împarte-o în boluri și pune pe deasupra felii de banane și caju;
Poftă bună!