Quinoa Tabbouleh
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 25 minute
PORTII 2
TIP RETETA Cină
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 45 g quinoa (nefiartă)
- 60 g pătrunjel (tocat fin)
- 2 linguri de frunze de mentă (tocate mărunt)
- 1 tulpină de ceapă verde (tocată mărunt)
- 1 roșie (medie, tăiată mărunt)
- 7 ml ulei de măsline extravirgin
- 30 ml suc de lămâie
- Sare și piper negru (după gust)
Mod de preparare:
- Fierbe quinoa conform indicațiilor de pe ambalaj și las-o deoparte să se răcească.
- După ce s-a răcit, combină quinoa cu restul ingredientelor într-un castron mare.
Poftă bună!
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient etanș până la patru zile.
- Poți înlocui quinoa cu bulgur, orez, semințe de cânepă sau linte.