Salată cu cuș-cuș

Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 15 minute
PORTII 2
TIP RETETA Prânz
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 115 g cuș-cuș
- 1/3 ardei gras galben (mediu, fără semințe, tăiat în cubulețe)
- 1/3 morcov (mic, tăiat cubulețe)
- 1 lingură ceapă roșie (tăiată cubulețe)
- 3 g coriandru (fără tulpini, tocat)
- 2 lingurițe suc de lămâie (după gust)
- 1 g sare (după gust)
Mod de preparare:
- Fierbe cuș-cușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și lasă-l să se răcească.
- Într-un castron mare, combină cuș-cușul cu restul ingredientelor. Poftă bună!
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient etanș până la patru-cinci zile.
- Pentru mai multă aromă, adaugă scorțișoară, chimen, ulei de măsline, măsline sau capere.
- Poți înlocui cuș-cușul cu quinoa.





