Salată de iarnă cu Kale
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 20 minute
PORTII 2
TIP RETETA Cină
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 30 ml ulei de măsline extravirgin
- 15 ml oțet de cidru de mere
- 5 g muștar Dijon
- 10 ml sirop de arțar
- un vârf linguriță sare
- 120 g frunze de kale (tăiate fâșii subțiri)
- 70 g semințe de rodie
- 1 pară sau măr (fără miez și tăiat/ă în felii subțiri)
- 30 g semințe de dovleac
- 20 g fulgi de nucă de cocos (prăjiți)
Mod de preparare:
- Adaugă uleiul de măsline extravirgin, oțetul de cidru de mere, muștarul, siropul de arțar și sarea de mare într-un bol mic și amestecă-le împreună.
- Adaugă varza kale într-un castron mare și stropește-o cu dressingul.
- Acoper-o cu semințe de rodie, pere feliate, semințe de dovleac și fulgi de nucă de cocos prăjiți.
- Amestecă înainte de a servi. Poftă bună!
Observații:
Se păstrează într-un recipient ermetic în frigider timp de până la două zile.
Îmi plac foarte mult rețetele, mulțumesc.
Ne bucurăm mult! 🙂
Buna,
as vrea sa stiu unde poti gasi kale iarna? eu abia reusesc sa gasesc pe timpul verii putin ( adica de la o singura persoana)
Bună, poți găsi în hypermarket-uri, iar dacă nu, poți înlocui foarte bine kale cu spanac.😊
Zi cu soare!☀️