Tofu marinat la cuptor cu legume și drojdie inactivă

TIMP PREPARARE 60 min
PORTII 2
TIP RETETA Prânz/Cină
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
Pentru tofu:
2 linguri sos de soia (fără zahăr)
Sare celtica fină (după gust)
Fulgi de chilli (după gust)
1 linguriță de pudră de ceapă și usturoi
Pentru legume:
1 praf de boia afumată
3 linguri ulei de măsline extravirgin
2 cartofi
1 morcov
1 ceapă roșie
4 ciuperci
2 linguri de ulei de măsline extravirgin
4 linguri fulgi de drojdie inactivă uscată
Sare celtică și piper după gust
Mod de preparare:
Într-un vas de yena se fărâmițează tofu în marimea dorită, se adaugă toate ingredientele pentru tofu și se amestecă bine.
Într-un alt vas termorezistent se adaugă legumele tăiate și se amestecă cu toate ingredientele aferente.
Se pun vasele în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, cu ventilație sus și jos. Se lasă aproximativ 40-45 minute sau până când legumele sunt gătite.