tofu natur sterilizat
200g
Obținut din băutura de soia proaspătă și procesată asemănător laptelui, tofu se face remarcat prin conținutul ridicat de proteină vegetală completă, vitamine (B1, B2, B3, B6 și folat) și minerale (mangan, calciu, seleniu, zinc și fier). Tofu este o alegere ideală pentru înlocuirea brânzei de origine animală, datorită compoziției nutritive valoroase și a faptului că nu are sare adăugată, acest sortiment putând fi folosit în preparate dulci cât și sărate, marinat sau servit cu salate, la aperitive sau in sendvișuri.
Produs sterilizat. Acesta nu necesită refrigerare până în momentul deschiderii produsului.
- Declarație nutrițională
- per 100g
- Valoare energetica
- 906 kJ/ 218 kcal
- Grasimi
- 14.2 g
- din care acizi grasi saturati
- 2.3 g
- Glucide
- 0 g
- din care zaharuri
- 0 g
- Fibre
- 1.5 g
- Proteine
- 21.7 g
- Sare
- 0.1 g
- Magneziu
- 126 mg (33% VNR)
- Acid linoleic
- 7.5 g
Soia boabe*, apă, clorură de magneziu (coagulant). *Origine din UE si din afara UE.