Tofu Pesto Bites
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 30 minute
PORTII 4
TIP RETETA Prânz
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 480 g tofu natur (extra tare, presat și tăiat în cuburi)
- 125 g pesto
- 1/2 linguriță de sare de mare
Mod de preparare:
- Preîncălzește cuptorul la 180ºC și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
- Adaugă cuburile de tofu într-un bol și amestecă-le ușor cu pesto și sare.
- Transferă-le pe tava de copt și coace-le timp de 25-30 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului. Poftă bună!
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient etanș până la cinci zile.
- Pentru a presa tofu, înășoară tofu în prosop de hârtie, așază o farfurie sau un tocător deasupra blocului de tofu. Pune o tigaie grea sau un obiect greu deasupra și lasă tofu să se odihnească astfel, timp de 20-30 de minute.