• Stoc epuizat
GRANOLA LOW SUGAR 350 G
GRANOLA LOW SUGAR 350 G
GRANOLA LOW SUGAR 350 G
GRANOLA LOW SUGAR 350 G
 

Bucurați-vă de toată savoarea și aroma granolei cu conținut scăzut de zahăr. Acest amestec realizat cu mare grijă conține ovăz integral, fulgi de cocos, nuci și semințe, ușor prăjite până la perfecțiune pentru un crocant satisfăcător. Îndulcit natural cu doar o notă de fructe, oferă o modalitate delicioasă, guilt-free, de a-ți începe ziua.

Zincul contribuie la menţinerea sănătăţii pielii,  la metabolismul normal al macronutrienţilor și la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Un consum zilnic de 3 g beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz (3 porții) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge.     

Fosforul contribuie la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la funcţionarea normală a membranelor celulare și la menţinerea sănătăţii dinţilor.

Magneziul contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos, la sinteza normală a proteinelor și la menținerea sănătății sistemului osos.               

Indiferent dacă este presărat peste iaurt, asociat cu lapte sau savurat direct din pungă, granola noastră cu conținut scăzut de zahăr oferă toată bunătatea mixului de fulgi, fără a compromite gustul. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc să mențină o dietă echilibrată fără a sacrifica aroma.

  • Ambalaj doy pack resigilabil
  • Doar 3,6% zaharuri - gust dulce dat de sirop de curmale, sirop de arțar
  • Bogat în fosfor
Valoare energetica
1923 kJ/ 461 kcal
Grasimi
24.10 G
din care acizi grasi saturati
9.70 G
Glucide
43.20 g
din care zaharuri
3.58 g
Fibre
8.46 g
Proteine
13.50 g
Sare
0.24 g
Fier
4,93 mg (35% VNR)
Magneziu
170 mg (45% VNR)
Zinc
2,62 mg (26% VNR)
Potasiu
503 mg (25% VNR)
Fosfor
499 mg (71% VNR)
Cupru
0,49 mg (49% VNR)
Beta-glucani
2.52 g

Fulgi de ovăz integral* 64%, nuci 12% (migdale, caju, alune de pădure), semințe 8% (dovleac, floarea soarelui), ulei de cocos, fulgi de nucă de cocos 3%, sirop de curmale, sirop de arțar, oligofructoză, sare.

*Recomandăm integrarea produsului în cadrul unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos.



Products in the same category:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist