PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI SI CEAPA 100G
 

Pateul din linte roșie cu ardei este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având un gust intens de linte și ardei, și având multe beneficii pentru sănătate. O alimentație sănătoasa este una echilibrată și diversificată. 2838

De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs care să asigure varietate, gust placut și conținut nutrițional valoros. Astfel, pasta tartinabilă de linte roșie cu ardei nu conține coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită.

Această pastă tartinabilă este bogată în proteine de calitate înaltă, datorită lintei atent selecționate. Este bogată în fibre vegetale cu rol important în tractul digestiv și nu conține alergeni. Este o sursă naturală de folați, mangan și polifenoli cu rol antioxidant. Acest pateu este ideal pentru diversitatea în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetarile au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasole, soia) au un enorm potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea, dar și în susținerea stării de sănătate în general.

Cu o tartinabilitate comparabilă cu pateurile tradiționale, cu un gust plăcut și aromat datorită ardeiului și cepei conținute, pasta tartinabilă de linte roșie reprezintă un produs sațios, sănătos și gata de consum atunci când timpul nu mai are răbdare cu tine.

Pasta tartinabilă de linte roșie cu ardei a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
935 kj/ 228 kcal
Grasimi
17.8 g
din care acizi grasi saturati
2.2 g
Glucide
10.9 g
din care zaharuri
0.7 g
Fibre
2 g
Proteine
3.3 g
Sare
1.5 g

Apă, ulei de floarea soarelui, făină de linte roșie 11%*, amidon, sare, fibră vegetală, ceapă verde, ceapă albă, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), ardei roșu 0,4%. *Proveniență din UE și din afara UE. Produs sterilizat.  Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
03 Aug 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(1/5
16 Jun 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
01 Feb 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(4/5
14 Dec 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :

Sunt Placut impresionat de asta. Ce cred ca ati putea face ca sa creasca si mai mult valoarea oferita. Si nu cred ca ar creste prea mult costul de productie. In loc de sare obisnuita ati putea folosi sare de himalaya.

cat intra intr-un produs , cresterea de cost ar fi infima , si puteti transmite asta in pret) + il loc de ulei de floarea soarelui care este un ulei inferior puteti folosi ulei de cocos sau ulei de masline, uleiuri mai bune, care nu promoveaza inflamatia in organism). Puteti face un produs suplimentar nu sa inlocuiti , si sa il testati sa vedeti ce cerere e pentru el.

(1/5
11 Dec 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :

Dezamagita de acest produs si de faptul ca intentionat si asumat induceti in eroare consumatorii: Acest produs contine urmatoarele conform etichetei de pe produsul pe care il am in fata: apa, faina de linte rosie 14,5%, ulei de floare soarelui, sare, fibr

(5/5
24 Jun 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :

Este delicios, acest pateu, si sanatos. Recomand!

(5/5
09 Jan 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI 100 G) :

Ce inseamna \"emulsifiant (de origine vegetala)\" din compozitia produsului?

Emulgatorii (emulsifiantii) sunt substanțe care realizeaza emulsii. Emulsiile sunt constituite din două faze lichide nemiscibile: faza apoasă (hidrofilă) și faza uleioasă (lipofilă). Pentru realizarea unei emulsii stabile este necesară adăugarea celei de-a treia componente: emulgatorul. Cantitatea de emulsifiant adaugata este foarte mica (0,5-1%)
Produs adăugat la wishlist