SARE CELTICĂ GRUNJOASĂ NEIODATĂ 500 G
 

Sarea Celtică este extrasă din Marea Celtică, regiunea Britaniei, după metoda celtică tradițională. În procesul de extragere al sării sunt folosite doar unelte din lemn, iar uscarea ei se realizează în mod natural, sub acțiunea directă a razelor soarelui, conservându-și puritatea și proprietățile.

Este un produs 100% natural, nerafinat, fără aditivi și fără iod. Culoarea gri se datorează varietății mineralelor pe care le conține, inclusiv magneziu, potasiu, calciu și oligoelemente, ce sunt absorbite din argila folosită ca strat protector al iazurilor.

Este un produs dezvoltat cu un partener de încredere, cu o istorie de peste 30 de ani, deținător a numeroase certificate de calitate.

Sarea celtică poate fi folosită în produse de panificație, în diverse preparate culinare, salate, precum și în preparatea dulciurilor. Mulți oameni consideră că sarea celtică are un gust mai bogat, în comparație cu sarea obișnuită de masă. Acest lucru se datorează conținutului său variat de minerale.Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist