Bol cu fulgi de ovăz, chia și kiwi

Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 10 minute
PORTII 2
TIP RETETA Mic dejun
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 1 cană apă
- 80 g fulgi de ovăz
- 25 de semințe de chia
- 1 kiwi (tocat)
Mod de preparare:
- Într-o cratiță mică, adaugă apa, iar după ce începe să fiarbă, pune ovăzul și semințele de chia. Mai ține pe foc încă 3-4 minute, amestecând constant.
- Când este gata, pune deasupra feliile de kiwi.
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient ermetic până la patru zile.
- Pentru mai multă aromă, poți adăuga scorțișoară și/sau sirop de arțar.

Mulțumesc pentru rețetă! Pare o idee interesează, o sa mi-o fac cât de curând!