Acasă 21 de zile cu SanoVita Bol cu fulgi de ovăz, chia și kiwi

Bol cu fulgi de ovăz, chia și kiwi

1
Bol cu fulgi de ovăz, chia și kiwi

Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.

TIMP PREPARARE   10 minute

PORTII   2

TIP RETETA   Mic dejun

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Într-o cratiță mică, adaugă apa, iar după ce începe să fiarbă, pune ovăzul și semințele de chia. Mai ține pe foc încă 3-4 minute, amestecând constant. 
  2. Când este gata, pune deasupra feliile de kiwi. 

Observații:

  • Se păstrează la frigider într-un recipient ermetic până la patru zile.
  • Pentru mai multă aromă, poți adăuga scorțișoară și/sau sirop de arțar.
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Bol cu fulgi de ovaz, chia si kiwi
Autor
Publicat la
Timp preparare
Articolul precedent Crispy tofu pe orez
Articolul următor Budincă de ciocolată și unt de arahide
Sabina Constantinescu este o tânără pasionată de nutriție, wellness și sănătatea generală. Este mereu la curent cu toate noutățle din domeniu, informații pe care le împărtășește cu cititorii SanoVita pe blog, în newsletter și pe paginile de social media. Crede cu tărie că alimentația este și medicament, și poate fi folosită pentru a preveni sau ameliora afecțiuni și a avea o sănătate de invidiat. Când nu se documentează sau scrie, pe Sabina o vei găsi și în bucătărie, unde îi place să experimenteze cu tehnici de gătire și combinații de ingrediente vegetale pentru a obține rețete plant-based echilibrate, delicioase și pline de nutrienți. Pe Sabina o motivează gândul că ceea ce creează aduce un strop de sănătate în farfuriile celor ce o citesc. Fire caldă și prietenoasă, ea este și prima care îți va sări în ajutor cu răspunsuri atunci când ne scrii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.