Acasă Rețete Deserturi sănătoase Cake pops cu semințe și ciocolată

Cake pops cu semințe și ciocolată

2
Cake pops cu semințe și ciocolată

Cake pops-urile sănătoase pentru copii sunt deserturi delicioase și nutritive, perfecte pentru gustările din zi. 

Aceste cake pops-uri nu doar că sunt savuroase, dar oferă și beneficii nutritive, fiind bogate în fibre, proteine și antioxidanți.

Noi te încurajăm să faci această rețetă împreună cu cei mici, fiindcă suntem siguri că pentru ei este o activitate spectaculoasă. De asemenea, te invităm atât pe Instagram, Facebook, TikTok, cât și pe YouTube ca să vezi video-ul rețetei de mai jos.

 

TIMP PREPARARE  30 minute

PORTII   6

TIP RETETA   Prânz/Cină

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente:

240g unt de arahide fără zahăr

120 g sirop de agave

90 g fulgi de ovăz

30g semințe de dovleac

10g semințe de chia

90 g de ciocolată neagră

Bețișoare pentru cake pops

 

  Mod de preparare:

  1. Pune untul de arahide și siropul de agave într-un castron pentru microunde și încălzește-le timp de 20-30 de secunde. 
  2. Amestecă bine pentru a le combina. Untul de arahide și agavele fiind aproape lichide, este mult mai ușor să încorporezi restul ingredientelor. (Alternativ, pune untul de arahide și siropul de agave într-o cratiță medie și încălzește ușor, amestecând tot timpul, până când se combină bine). Lasă să se răcească timp de aproximativ 5 minute.
  3. Adaugă ovăzul, semințele de dovleac și semințele de chia. Amestecă bine și apoi încorporează și cubulețele/picăturile de ciocolată.
  4. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
  5. Formează bilele, introdu bețele de cake pops și pune-le în tava tapetată.
  6. Pune tava în frigider timp de aproximativ 1 oră, până când biluțele sunt ferme.



Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Cake pops cu semințe și ciocolată
Autor
Publicat la
Timp preparare
Articolul precedent Bifidobacterium lactis: beneficiile sale în organism
Articolul următor Ce este hrișca: beneficii, proprietăți, contraindicații și cum se consumă
Sabina Constantinescu este o tânără pasionată de nutriție, wellness și sănătatea generală. Este mereu la curent cu toate noutățle din domeniu, informații pe care le împărtășește cu cititorii SanoVita pe blog, în newsletter și pe paginile de social media. Crede cu tărie că alimentația este și medicament, și poate fi folosită pentru a preveni sau ameliora afecțiuni și a avea o sănătate de invidiat. Când nu se documentează sau scrie, pe Sabina o vei găsi și în bucătărie, unde îi place să experimenteze cu tehnici de gătire și combinații de ingrediente vegetale pentru a obține rețete plant-based echilibrate, delicioase și pline de nutrienți. Pe Sabina o motivează gândul că ceea ce creează aduce un strop de sănătate în farfuriile celor ce o citesc. Fire caldă și prietenoasă, ea este și prima care îți va sări în ajutor cu răspunsuri atunci când ne scrii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.