Cuș-cuș cu suc de roșii
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
Raluca Nicolae – sau Naturawl pe IG ne recomandă această rețetă pentru prânz, fiind o rețetă versatilă, căci odată ce ai această „bază” de cuș-cuș cu suc de roșie și sare, ulterior tu poți adăuga ce condimente și legume îți plac.
TIMP PREPARARE 10 minute
PORTII 2
TIP RETETA Prânz
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 1 cană cuș-cuș
- 1/4 cană apă
- 1 cană suc roșii
- 1 lingură ulei de cocos extravirgin
- 1 praf de oregano
- 2 linguri drojdie inactivă
- 1 ceapă verde
- Sare de Himalaya
Mod de preparare:
- Încălzești apa cu sare, adaugi cușcușul.
- După ce apa s-a absorbit, adaugi și sucul de roșii.
- Amesteci tot, oprești focul și adaugi restul ingredientelor, dar și legumele preferate.