Porridge de iarnă
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 5 minute
PORTII 2
TIP RETETA Mic dejun
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 500 ml băutură de migdale
- 200 g fulgi de ovaz
- 90 g făină de migdale
- 5 g condiment pentru plăcintă de dovleac
- 20 g melasă
- 20 g sirop de arțar
Mod de preparare:
- Adaugă toate ingredientele într-o oală la foc mediu.
- Amestecă continuu până când obții consistența dorită, aproximativ 3-5 minute.
- Transferă într-un bol și poftă bună!
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient etanș până la 3 până la 5 zile.
- Poți îndulci și cu stafide, curmale, zahăr din nucă de cocos sau îndulcitorul preferat.
- Dacă nu ai făină de migdale, poți folosi făină de ovăz.