Supă ramen cu ciuperci shiitake
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
Raluca Nicolae – sau Naturawl pe IG ne recomandă această rețetă pentru cină, fiind un preparat cu iz asiatic ce te poartă în vacanță, însă totul se întâmplă în confortul casei tale.
TIMP PREPARARE 20 minute
PORTII 2
TIP RETETA Cină
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
[Printfriendly]
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de cocos
- 1 ceapă mică, tăiată mărunt
- 3 ciuperci Shiitake proaspete, tăiate felii
- 3 ciuperci Shiitake uscate și hidratate, tăiate felii
- 3 frunze lime
- 1 mână de spanac
- 2 căței de usturoi, dați pe răzătoare
- 1 linguriță ghimbir ras
- 2 linguri sos de soia
- 6 felii de ardei kapia
- Tăiței din orez
- Sare de Himalaya
- Piper după gust
Mod de preparare:
- Într-o oală, topește uleiul de cocos și adaugă ceapa, urmată de ghimbir și usturoi
- Amestecă și adaugă ciupercile uscate (!important: păstrează apa în care s-au hidratat ciupercile și adaug-o după 5 minute).
- Adaugă niște apă fiartă și restul ingredientelor, și lasă să mai dea într-un clocot.
- Pune și tăițeii din orez la fiert si toarnă-i peste supă și asta-i tot!
Poftă bună!