Acasă 21 de zile cu SanoVita Supă ramen cu ciuperci shiitake

Supă ramen cu ciuperci shiitake

0
Supă ramen cu ciuperci shiitake

Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.

Raluca Nicolae – sau Naturawl pe IG ne recomandă această rețetă pentru cină, fiind un preparat cu iz asiatic ce te poartă în vacanță, însă totul se întâmplă în confortul casei tale.

 

TIMP PREPARARE   20 minute

PORTII   2

TIP RETETA   Cină

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZA RETETA

[Printfriendly]


Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de cocos
  • 1 ceapă mică, tăiată mărunt
  • 3 ciuperci Shiitake proaspete, tăiate felii
  • 3 ciuperci Shiitake uscate și hidratate, tăiate felii
  • 3 frunze lime
  • 1 mână de spanac
  • 2 căței de usturoi, dați pe răzătoare
  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 2 linguri sos de soia
  • 6 felii de ardei kapia
  • Tăiței din orez
  • Sare de Himalaya
  • Piper după gust

Mod de preparare:

  1. Într-o oală, topește uleiul de cocos și adaugă ceapa, urmată de ghimbir și usturoi
  2. Amestecă și adaugă ciupercile uscate (!important: păstrează apa în care s-au hidratat ciupercile și adaug-o după 5 minute).
  3. Adaugă niște apă fiartă și restul ingredientelor, și lasă să mai dea într-un clocot.
  4. Pune și tăițeii din orez la fiert si toarnă-i peste supă și asta-i tot!

Poftă bună!

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Supa ramen cu ciuperci shiitake
Autor
Publicat la
Timp preparare
Articolul precedent Cuș-cuș cu suc de roșii
Articolul următor Bol cu legume prăjite și năut
Sabina Constantinescu este o tânără pasionată de nutriție, wellness și sănătatea generală. Este mereu la curent cu toate noutățle din domeniu, informații pe care le împărtășește cu cititorii SanoVita pe blog, în newsletter și pe paginile de social media. Crede cu tărie că alimentația este și medicament, și poate fi folosită pentru a preveni sau ameliora afecțiuni și a avea o sănătate de invidiat. Când nu se documentează sau scrie, pe Sabina o vei găsi și în bucătărie, unde îi place să experimenteze cu tehnici de gătire și combinații de ingrediente vegetale pentru a obține rețete plant-based echilibrate, delicioase și pline de nutrienți. Pe Sabina o motivează gândul că ceea ce creează aduce un strop de sănătate în farfuriile celor ce o citesc. Fire caldă și prietenoasă, ea este și prima care îți va sări în ajutor cu răspunsuri atunci când ne scrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.