Acasă 21 de zile cu SanoVita Tofu Veggie Wrap

Tofu Veggie Wrap

0
Tofu Veggie Wrap

Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.

TIMP PREPARARE   25 minute

PORTII   2

TIP RETETA   Prânz

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente:

  • 280 g tofu natur (tăiat în felii)
  • 2 linguri de sos Tamari
  • 2 lipii (tortilla) 
  • 60 g de baby spanac sau salată verde
  • 1/2 castravete (tăiat julien) 
  • 1/2 morcov (tăiat julien) 
  • 1 ceapă roșie mică (tăiată julien)

Mod de preparare:

  1. Marinează feliile de tofu în sosul tamari timp de 15 minute;
  2. Încălzește o tigaie la foc mediu și adaugă tofu;
  3. Gătește-l timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când devine crocant și se rumenește uniform, apoi pune-l deoparte;
  4. Pune lipiile pe o farfurie, iar peste fiecare pune spanacul, castravetele, morcovul, ceapa și tofu marinat, și împăturește-le bine;

Observatii:

  • Cel mai bine le mănânci proaspete, pe loc. Însă, ca să nu arunci mâncarea, se păstrează bine și la frigider într-un recipient etanș până la trei zile. 
  • Opțional, mai poți adăuga semințe de susan, avocado, ciuperci, ardei gras sau orice legume preferi.
  • Preferabil să folosești lipii (tortilla) din grâu integral.
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Tofu Veggie Wrap
Autor
Publicat la
Timp preparare
Articolul precedent Budincă de ciocolată cu chia
Articolul următor Mediterranean Chickpea Quinoa Bowl
Sabina Constantinescu este o tânără pasionată de nutriție, wellness și sănătatea generală. Este mereu la curent cu toate noutățle din domeniu, informații pe care le împărtășește cu cititorii SanoVita pe blog, în newsletter și pe paginile de social media. Crede cu tărie că alimentația este și medicament, și poate fi folosită pentru a preveni sau ameliora afecțiuni și a avea o sănătate de invidiat. Când nu se documentează sau scrie, pe Sabina o vei găsi și în bucătărie, unde îi place să experimenteze cu tehnici de gătire și combinații de ingrediente vegetale pentru a obține rețete plant-based echilibrate, delicioase și pline de nutrienți. Pe Sabina o motivează gândul că ceea ce creează aduce un strop de sănătate în farfuriile celor ce o citesc. Fire caldă și prietenoasă, ea este și prima care îți va sări în ajutor cu răspunsuri atunci când ne scrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.