Zucchini Tofu Scramble
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 20 minute
PORTII 2
TIP RETETA Mic dejun
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 1/2 linguriță de ulei de avocado sau de măsline
- 1/4 ardei gras galben (mediu, tocat)
- 1/4 dovlecel (mic, tocat)
- 170 g tofu natur
- 5 g de drojdie inactivă
- 1/2 linguriță de praf de usturoi
- 1 g paprika
- 3 g sare
Mod de preparare:
- Încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gătește ardeiul gras și dovlecelul până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
- Adaugă tofu, drojdia inactivă, pudra de usturoi, paprika și sarea. Poți folosi o spatulă de bucătărie pentru a amesteca și pentru a fărâmița ușor tofu.
- Gătește aproximativ 15 minute.
- Pentru mai multe arome, poți adăuga piper, turmeric și sare neagră. Poftă bună!
Observații:
- Se păstrează la frigider într-un recipient etanș până la trei zile.