Migdalele crude constituie o gustare hranitoare si o sursa excelentă de fibre, proteine de bună calitate, antioxidanți (vitamina E, polifenoli), magneziu și acizi grași omega-3 ce previn complicatiile cardiovasculare si impiedica formarea cheagurilor de sange. Mini Migdalele ajuta la remineralizarea organismului, prevenind starile de oboseala cronica si epuizare intelectuala. Consumate frecvent, aduc numeroase beneficii organismului, avand proprietati probiotice, imbunatatesc digestia, diminueaza numarul bacteriilor nocive din tubul digestiv, accelereaza metabolismul si combat constipația. Se pot consuma atât crude, integrate în diverse preparate, cât și coapte, pe post de gustare.
- Declarație nutrițională
- per 100g
- Valoare energetica
- 2298 kj/ 642 kcal
- Grasimi
- 52.9 g
- din care acizi grasi saturati
- 5.1 g
- Glucide
- 13.6 g
- din care zaharuri
- 4.6 g
- Fibre
- 4.3 g
- Proteine
- 25.6 g
- Sare
- 0 g
Migdale