PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
PATEU DIN LINTE ROSIE 100G
 

Pateul din linte roșie cu ardei este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având un gust intens de linte și având multe beneficii pentru sănătate. O alimentație sănătoasa este una echilibrată și diversificată. 2838

De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs care să asigure varietate, gust placut și conținut nutrițional valoros. Astfel, pasta tartinabilă de linte roșie nu conține coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită.

Această pastă tartinabilă este bogată în proteine de calitate înaltă, datorită lintei atent selecționate. Este bogată în fibre vegetale cu rol important în tractul digestiv și nu conține alergeni. Este o sursă naturală de folați, mangan și polifenoli cu rol antioxidant. Acest pateu este ideal pentru diversitatea în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetarile au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasole, soia) au un enorm potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea, dar și în susținerea stării de sănătate în general.

Cu o tartinabilitate comparabilă cu pateurile tradiționale, cu un gust plăcut și aromat, pasta tartinabilă de linte roșie reprezintă un produs sațios, sănătos și gata de consum atunci când timpul nu mai are răbdare cu tine.

Pasta tartinabilă de linte roșie a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
921 kj/ 225 kcal
Grasimi
17.8 g
din care acizi grasi saturati
2.2 g
Glucide
10.4 g
din care zaharuri
0.3 g
Fibre
1.7 g
Proteine
3.3 g
Sare
1.3 g

Apă, ulei de floarea soarelui, făină de linte roșie 11,5%*, amidon, sare, fibră vegetală, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric). *Proveniență din UE și din afara UE. Produs sterilizat. Recenziile utilizatorilor

Nicio recenzie

Alte produse din aceeasi categorie:

Produse recomandate

Produs adăugat la wishlist