PASTĂ VEGETALĂ DIN NĂUT 100 G
PASTĂ VEGETALĂ DIN NĂUT 100 G
PASTĂ VEGETALĂ DIN NĂUT 100 G
PASTĂ VEGETALĂ DIN NĂUT 100 G
 

Pateul din năut este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având multe beneficii pentru sănătate.

O alimentație sănătoasă este una echilibrată și diversificată. De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs nou care să asigure varietate, gust plăcut și un conținut nutrițional valoros. Astfel, pasta tartinabilă de năut nu contine coloranți artificiali, nu are conservanți sau aditivi și poate fi consumată cu legume, în sandwich-uri sau pur și simplu pe felii de pâine prăjită.

Această pastă tartinabilă este ideală pentru diversitate în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetările au demonstrat ca leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasolea, soia) au un enorm potențial în reducerea riscurilor de îmbolnăvire de diabet, boli cardiovasculare, precum și în menținerea greutății optime și susținerea stării de sănătate, în general.

Reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete. Acest pateu este ideal pentru o alimentație zilnică diversificată și este un produs vegan/de post cu o texură asemănătoare unui pateu tradițional. Este la fel de tartinabil ca acesta, are un gust plăcut și aromat, este un produs sațios, sănătos și gata de consum oricând.

Pasta tartinabilă a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru aceasta categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
863 kj/221 kcal
Grasimi
18.06 g
din care acizi grasi saturati
2.48 g
Glucide
8.45 g
din care zaharuri
0.35 g
Fibre
1.92 g
Proteine
2.75 g
Sare
1.31 g

ü  Apă, ulei de floarea soarelui, făină de năut* (10.5%), amidon, sare, fibră vegetală, extract de drojdie, emulsifiant (esteri ai acidului citric), paprica dulce.

ü  *Proveniență din UE și din afara UE.



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist