Budincă de ciocolată și unt de arahide
Această rețetă face parte din Campania #21ZileCuSanoVita. Fii alături de noi în Provocarea de 21 de zile pentru meniuri plant-based, savuroase și sănătoase.
TIMP PREPARARE 5 minute
PORTII 1
TIP RETETA Mic dejun
DIFICULTATE Scăzută
PRINTEAZA RETETA
Ingrediente:
- 240 ml băutură vegetală de migdale
- 2 lingurițe de unt de arahide
- 2 lingurițe de pudră de roșcove
- 1 g pulbere de stevia (sau după gust)
- 36 g semințe de chia
- 10 g semințe de in măcinate
- 8 g fulgi de nucă de cocos (plus mai mult pentru topping)
Mod de preparare:
- Adaugă toate ingredientele într-un borcan și agită-le bine până se combină. Pune la frigider peste noapte sau timp de cel puțin trei ore până când tot lichidul este absorbit. Poftă bună!
Observații:
- Poți păstra la frigider într-un recipient etanș până la trei zile.
- Poți folosi băutură vegetală de ovăz în loc de băutură vegetală de migdale și unt de semințe de floarea-soarelui în loc de unt de arahide.
- Dacă nu vrei să folosești stevia drept îndulcitor, poți folosi sirop de agave, sirop de curmale etc.