Fulgii de porumb sunt crocanți, delicioși și gustoși. Sunt un dejun rapid alături de o băutură vegetală, iaurt sau suc de fructe și se pot consuma și ca gustare între mese, oferind energie. Consumul regulat al fulgilor de porumb, datorită conținutului de fibre, pot îmbunătăți profilul lipidic, îmbunătățind integritatea mucoasei intestinale prin dezvoltarea microbiotei intestinale, scad riscul cardiovascular și cresc rezistența organismului la infecții prin întărirea sistemului imunitar. Aceștia conțin vitamine (B6, E), minerale (mangan, fier, cupru, fosfor, seleniu, zinc) și fibre alimentare. Sortimentul de fulgi de porumb Bruggen se deosebesc de alți fulgi prin textura deosebită și culoarea arămie. Bruggen fiind marcă înregistrată în Germania de peste un secol, cu experiență și dezvoltate în rețete de cereale pentru micul dejun sunt recunoscuți și prin calitatea înaltă.
- Valoare energetica
- 1600 kJ/ 377 kcal
- Grasimi
- 1.10 g
- din care acizi grasi saturati
- 0.20 g
- Glucide
- 83.5 g
- din care zaharuri
- 4.40 g
- Fibre
- 2.60 g
- Proteine
- 7.10 g
- Sare
- 2.10 g
- Fier
- 6 mg (43% VNR)
- Zinc
- 1.6 mg (16% VNR)
- VNR
- valoarea nutrițională de referință
Griș de porumb (93%) (Origine UE), zahăr, sare, malț de orz, emulsificator - lecitină din soia.