• Stoc epuizat
GRANOLA CU FRUCTE 350 G
GRANOLA CU FRUCTE 350 G
GRANOLA CU FRUCTE 350 G
GRANOLA CU FRUCTE 350 G
 

Micul dejun nu va mai fi niciodată plictisitor! V-am pregătit un amestec delicios de fructe care reunește cele mai bune arome ale naturii. Această rețetă de granola combină ovăzul integral crocant cu dulceața acidulată a merișoarelor, bunătatea bogată în antioxidanți a fructelor de goji și textura moale și suculentă a caiselor uscate.

Fierul contribuie la metabolismul energetic normal, la transportul normal al oxigenului în corp și la funcția cognitivă normală.

Un consum zilnic de 3 g beta-glucani din ovăz, tărâțe de ovăz, orz, tărâțe de orz (3 porții) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge.

Magneziul contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, la metabolismul energetic normal și la sinteza normală a proteinelor.

Zincul contribuie la menținerea sănătății părului, unghiilor și pielii,  la metabolismul normal al macronutrienţilor și la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Ușor îndulcit cu sirop de arțar și perfect prăjit, acest produs este un amestec încântător de texturi și arome care este perfect pentru a fi savurat cu lapte, iaurt sau ca topping pentru smoothie. 

  • Ambalaj doy pack resigilabil
  • 20,2% zaharuri - gust dulce dat de fructe,  sirop de curmale, sirop de arțar
Valoare energetica
1643 kJ/ 392 kcal
Grasimi
13.5 g
din care acizi grasi saturati
6.32 g
Glucide
53.40 g
din care zaharuri
20.20 g
Fibre
9.19 g
Proteine
9.54 g
Sare
0.20 g
Fier
4,23 mg (30% VNR)
Magneziu
148 mg (40% VNR)
Zinc
2,26 mg (23% VNR)
Fosfor
395 mg (56% VNR)
Cupru
0,41 mg (41% VNR)
Beta-glucani
1.91 g

Fulgi de ovaz integral* 41%, fructe 20% caise uscate (caise, conservant-dioxid de sulf), merisor confiat (merisor, concentrat din suc de mere, ulei de floarea soarelui), goji uscat, sirop de curmale, fulgi de orz integral, ulei de cocos, seminte de floarea soarelui 4%, seminte de dovleac 4%, sirop de artar, oligofructoza, faina de orz, sare. 

*Recomandăm integrarea produsului în cadrul unei diete variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos.



Products in the same category:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist