Tofu cu masline, sterilizat, 200g
 

Obținut din băutura de soia proaspătă și procesată asemănător laptelui, tofu se face remarcat prin conținutul ridicat de proteină vegetală completă, vitamine (B1, B2, B3, B6 și folat) și minerale (mangan, calciu, seleniu, zinc și fier). Tofu este o alegere ideală pentru înlocuirea brânzei de origine animală, datorită compoziției nutritive valoroase cât și gustului plăcut mulțumită măslinelor adăugate. Măslinele îmbogățesc produsul cu vitamina E, fier și Omega 9, un acid gras mononesaturat benefic pentru sănătate, având proprietăți antiinflamatorii și fiind asociat cu reducerea riscului de boli de inimă și anumite tipuri de cancer.

Poate fi consumat ca atare în salate, la aperitive,în sendvișuri sau în preparate culinare și este recomandat veganilor, sportivilor sau oricărei persoane ce dorește o alimentație cât mai variată.

Produs sterilizat. Nu necesită refrigerare până în momentul deschiderii produsului.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
580 kj/ 140 kcal
Grasimi
9 g
din care acizi grasi saturati
2.5 g
Glucide
1.60 g
din care zaharuri
1.40 g
Fibre
0 g
Proteine
13 g
Sare
1.70 g

Soia boabe, apă, măsline 15.60% (măsline negre naturale, apă, sare, stabilizatori: acidifiant acid lactic), sare de mare, clorură de magneziu (coagulant).Alte produse din aceeasi categorie:

Produse recomandate

Recenzii

(5/5
03 Aug 2022 (Tofu cu masline, sterilizat, 200g) :

Delicios

(5/5
14 Jun 2022 (Tofu cu masline, sterilizat, 200g) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.
Produs adăugat la wishlist