JELEURI IMUNITATE FORTE ADULȚI CU...
JELEURI IMUNITATE FORTE ADULȚI CU...
JELEURI IMUNITATE FORTE ADULȚI CU ZINC ȘI VITAMINA C, 60 BUC
JELEURI IMUNITATE FORTE ADULȚI CU ZINC ȘI VITAMINA C, 60 BUC
 

Jeleurile Imunitate Forte susțin sistemul imunitar printr-un complex de nutrienți, într-o formulă concentrată și cu o formă plăcută, prietenoasă. Te menții în formă cu o doză de doar două jeleuri pe zi, care au un gust plăcut, arome naturale, dar fără zahăr. Încearcă-le, îți va face plăcere!

Mod de administrare

Adulții: 2 jeleuri pe zi

Ambalajul conține 60 jeleuri, pentru administrare orală timp de o lună.

Compoziție

DZR (2 jeleu x 2.5g = 5g)

*VNR %

Vitamina C

50 mg

63

Zinc

3 mg

30

Soc

100 mg

-

Echinacea

200 mg

-

Propolis

10 mg

-

*corespunde valorilor zilnice de referință pentru vitamine și minerale în % (adulți).  

(DZR = doza zilnică recomandată)

(VNR = valoarea nutrițională de referință)

Jeleuri cu extract de soc și echinacea și aromă de zmeură: FOS/fructo-oligozaharide din Trestie-de-zahăr (Saccharum officinarum); Apă; agent gelatinizant: pectină; vitamina C/acid ascorbic; acidifiant: acid citric monohidrat; extract din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea), cu min. 4 % polifenoli; coloranți: antocianini, Spirulina; corector de aciditate: citrat trisodic dihidrat; extract uscat de propolis, cu min. 5% flavonoide; ulei vegetal; citrat de zinc; aromă naturală de zmeură; extract hidroetanolic 30:1 de Soc (Sambucus nigra); agent antiaglomerant: ceară carnauba.Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
09 Jan 2023 (JELEURI IMUNITATE FORTE ADULȚI CU ZINC ȘI VITAMINA C, 60 BUC) :

Unul dintre produsele mele preferate de la Wellness. Pe langa faptul ca este delicios, este și extrem de util, mai ales în aceasta perioada plina de viroze. De când îl consum, imunitatea mea cu siguranță s-a întărit, fiindcă nu m-a atins niciun soi de gripă de când le consum, adică de aproximativ 3 luni de zile. Plus ca nu are zahăr, ceea ce mi se pare super interesant.

Produs adăugat la wishlist