Fulgi de cereale, obținuți prin procesul de coacere și combinați cu fructe, se disting prin consistența lor crocantă și aroma delicată a fructelor, asigurând astfel energia și nutrienții necesari organismului pentru un start de zi dinamic. Conțin proteine, fibre, vitamine și se pot consuma foarte ușor, ca snacks-uri în călătorii sau la micul-dejun cu lapte sau iaurt. 1234
- Declarație nutrițională
- per 100g
- Valoare energetica
- 1595 kJ/ 377 kcal
- Grasimi
- 2.7 g
- din care acizi grasi saturati
- 1.1 g
- Glucide
- 75.1 g
- din care zaharuri
- 35.2 g
- Fibre
- 3.2 g
- Proteine
- 11.3 g
- Sare
- 0.4 g
- Fier
- 3.5 mg (25% VNR)
- Magneziu
- 95.5 mg (25.5% VNR)
- Zinc
- 2.8 mg (28% VNR)
- Vitamina B1
- 0.5 mg (45.4% VNR)
- Vitamina B2
- 0.5 mg (35.7% VNR)
- Vitamina B6
- 0.7 mg (50% VNR)
- VNR
- valoarea nutrițională de referință
Fulgi de grâu crocanți, fulgi de ovăz crocanți, fulgi de orz crocanți (origine UE), struguri uscați de Corint, curmale uscate cuburi, stafide brune, fulgi de porumb crocanți (porumb, zahăr, sare, malț de orz, emulsificator lecitină de soia), ananas confiat (ananas, zahăr), nucă de cocos, papaia confiat (papaia, zahăr). Ingredientele se găsesc întregi sau mărunțite, în proporții variabile