• Pachet
PACHET FRUCTE CONFIATE
 

Ananasul conține vitamine (A, B, C, E), fibre, betacaroten, potasiu, fier, zinc, mangan, calciu și iod, iar datorită bromelinei ajută la scăderea în greutate. Poate fi consumat ca atare sau ca ingredient pentru salate, prăjituri, torturi.

Papaia este bogată în magneziu, potasiu, fier, calciu şi vitamine (A, C şi E) şi cu un conținut de betacaroten mai mare decât morcovul, fructul de papaia are beneficii anticanceroase, antiîmbătrânire și detoxifiante asupra organismului. Este supranumit „fructul îngerilor” deoarece conține papaină, o enzimă ce ajută digestia şi menținerea sănătății colonului.

Ghimbirul este un rizom, bogat în substanțe cu rol antiseptic natural. Reduce durerile abdominale, facilitează digestia, elimină gazele, stimulează memoria și fertilitatea, neutralizează toxinele, este revigorant, reduce efectele stărilor de greață şi ale răului de mișcare (maşină, avion). 

Pachetul conține:

Pentru ingrediente și declarațiile nutriționale accesează paginile fiecărui produs în parte.Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist