• Pachet
PACHET PRO SILUETA
 

Fibrele tranzit conțin o combinație echilibrată de tărâțe de psyllium, tărâțe de ovăz, semințe de in și carob (pulbere de roșcove), ce ajută la accelerarea tranzitului intestinal lent și eliminarea toxinelor din organism. Carobul oferă produsului un gust deosebit și proteine complete, calciu și antioxidanți, fără a stimula aciditatea gastrică.

Tărâțele de ovăz se obțin din partea exterioara a bobului de ovăz și conțin proteine, fier, calciu, fosfor, magneziu, zinc, dar puține calorii. Se folosesc atât în alimentație, cât și în cosmetică. Beneficiile consumului de tărâțe de ovăz (recomandat de 3-5 ori pe săptămână) sunt micșorarea nivelului de colesterol, protecția contra bolilor de inimă, micșorarea nivelului de zahăr din sânge, stimularea sistemului digestiv, eficientă în curele de slăbire.

Semințele de in reprezintă o sursă vegetală foarte importantă de acizi grași Omega-3, importanți în combaterea inflamațiilor. Îmbunătățesc digestia și previn constipația datorită bogăției de fibre din conținutul lor, contribuie la scăderea colesterolul și a nivelului de zahăr din sânge și oferă senzație de sațietate, fiind un bun aliat în menținerea greutății corporale. 

Pachetul conține:

Pentru ingrediente și declarațiile nutriționale accesează paginile fiecărui produs în parte.



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist