• Pachet
PACHET SUPERALIMENTE
 

Consumate crude sau coapte, întregi sau măcinate, în panificație, budinci, amestecuri de salate, cu cereale si cu lapte sau cu sucuri naturale, semințele de chia sunt o sursă excelentă de fibre, sunt bogate în proteine, bogate în acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6, antioxidanti, aminoacizi esențiali, vitamine și minerale. Au proprietăți ce previn îmbătrânirea precoce și inhibă apetitul.

Quinoa este o pseudocereală bogată în proteine și aminoacizi care poate înlocui cu ușurință orice tip de cereală. Este un aliment fără gluten, poate fi servită fiartă întreagă sau măcinată în lapte, suc de fructe, salate sau cu legume. Este bogată în proteine, fier, calciu, potasiu, cupru și ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, migrenelor și calculilor biliari.

Pudra obținută din fructul roșcovului, are o culoare și un gust foarte asemănătoare cu cacaua. Este bogată în vitamine, minerale, fibre alimentare și calciu, fiind un antioxidant de excepție. Are un indice glicemic foarte mic și se poate folosi cu succes ca înlocuitor de cacao, adăugat în lapte, prăjituri, budinci sau băuturi.

Acest pachet conține:

Pentru ingrediente și declarațiile nutriționale accesează paginile fiecărui produs în parte.



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist