• Pachet
PASTĂ VEGETALĂ TARTINABILĂ - TASTING...
 

Aceast tasting pack conține pastele vegetale preferate ale clienților noștri. Pasta tartinabilă este ideală pentru diversitate în alimentația zilnică deoarece este un preparat obținut din ingrediente de calitate superioară.

Cercetările au demonstrat ca leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasolea, soia) au un enorm potențial în reducerea riscurilor de îmbolnăvire de diabet, boli cardiovasculare, precum și în menținerea greutății optime și susținerea stării de sănătate, în general.

Aceste produse reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete. Această pastă este ideală pentru o alimentație zilnică diversificată și este un produs vegan/de post cu o texură asemănătoare unui pateu tradițional.

Pasta tartinabilă SanoVita a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru aceasta categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Acest pachet conține:



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist